Yhteystiedot

Tmi Soile Numminen

2856029-6

Ompelimo Kierrätystarina on yhden naisen yritys, joka valmistaa mittatilausvaatteita naisille ja lapsille sekä ompelee kodintekstiilejä ja uniikkeja piensarjoja. Ompelimo tekee myös korjausompelua ja vanhojen vaatteiden muodistusta.

Ompelimo Kierrätystarinan logo

YHTEYSTIEDOT

Soile Numminen
ompelimo@kierratystarina.fi
puh. 050 582 3119

Postiosoite:
Silakkamäentie 395
11120 Riihimäki

Käyntiosoite:
Silakkamäentie 395
Hausjärvi

Facebook: https://www.facebook.com/ompelimokierratystarina

Instagram: https://instagram.com/tarinoidenpuoti

AVOINNA

Ompelimo on avoinna ilman ajanvarausta pääsääntöisesti tiistaisin klo 11-17 ja kuun viimeinen lauantai klo 10-15. Yksityisiä aikoja saa näiden ulkopuolella etukäteen varaamalla puhelimitse tai viestittelemällä (sähköposti, Facebook, whatsapp-viesti).

Ajo-ohjeet:
  • Riihimäeltä/etelästä: Aja kantatie 54:ä Lahteen päin. Heti junaradan alituksen jälkeen käänny vasemmalle kohti Ryttylää. Aja 200m ja käänny uudelleen vasemmalle, Silakkamäentielle, jota ajat noin 4 kilometriä. Puoti on tien oikealla puolella, risteyksessä Ompelimon kyltti ja useita postilaatikoita.
  • Tervakoskelta/pohjoisesta: Moottoritieltä (liittymä 21) aja 400m Leppäkoskentietä kohti Leppäkoskea ja Ryttylää. Käänny oikealle Ryttyläntielle ja jatka 7,5km Ryttylän kylän läpi. Käänny oikealle Silakkamäentielle korkean kuusiaidan kohdalta ja jatka kohti etelää 1,3km. Puoti on tien vasemmalla puolella, ulkokaarteessa. Käänny pihaan varoen vastaantulevaa liikennettä.
Sijainti pihapiirissä:

Seuraa opasteita punatiilisen navetan sivulle. Katoksen edessä parkkipaikka kahdelle autolle. Astu katoksen alta rohkeasti sisään navettaan, kahden oven jälkeen tulet puotiin ja ompelimoon.

Ota yhteyttä